Monday, May 6, 2013

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...sekian lamaaaa blog terabai, hari ini entah kenapa "teringat" kat blogku ini...kesian rasanya! jadinya..terkial-kial dok fikir macamana nak create new post..haha!!
Untuk menghilangkan rasa boring di petang ini, saya uploadkan sedikit gambar kenangan2 sewaktu berumrah minggu lalu...







Hehe...malas pulok nak tulis citer2 lain. sekian update kali ini..
jumpa lagi. in shaa Allah.

Wednesday, August 1, 2012

Rindu kat blog sendiri !!

Bismillah.
Ya Allah...berbulan-bulan langsung tak jengok blog ini...:((
Tetiba saat ini hati tergerak nak buka "my stories"... tengok2 si kecik punyer gambar dok baca blog..haha

Sejak akhir2 ni, dah hilang mood menaip kat sini...dek penangan fb & instagram! Alasan!
Tapi blog KRTS dan Kehidupan Makkah tu hari2 saya ziarah...blog PDKM pulak saya jeling2 jer, tunggu CL update :)

Oleh kerana terlalu lama tak blogging...hmmm baru ni saya tau ada perubahan yang banyak bila nak post entri yang baru..haha!! agak teruja jugak..
Dah...entri pendek sementara drebar tu lena tidur...jap lagi bangun...whooooaaaa..

Monday, March 19, 2012

Bayi zaman IT

Arish
Sangat gembira jika dibiarkan "bermain" dengan laptop
Tekan sana tekan sini...
Ada bunyi2...hihi seronoknya dia
Kalau terus menerus dibiarkan begini..
Alamak rosaklah...
Apa?
Laptop boleh jadi rosak...
Mata dia pun !
Berpada-pada yer Arish!

Monday, February 6, 2012

Rindu Kaabah

Rindu! Rindu! Rindu!

Ya Allah...permudahkanlah kami ke RumahMu...
Kami kini menghitung hari..
Allah Ya Allah...ampunilah kami...
Hanya padaMu kami berserah.

Rindu kat blog!

Ni adalah first entry for 2012...
Apakah erti semua ini?
Dah bulan Februari 2012, baru teringin nak taip2 sikit...

Sebenarnya ada sedikit kekangan...
Al-maklumlah..ada baby nak didodoi bagai...
Dan banyakkkkk lagi alasannya .. hiks


Take a break!

Tuesday, December 6, 2011

Kenangan nan lalu...

Entah kenapa saya sudah lama tak update blog ini...kesian kat blog saya !!

So..malam ini dengan gigihnya saya buatkan beberapa kejutan...hehehe
Teringat waktu Prof MKI datang rumah saya...

so...tengok2 gambar -----> saya update blog....:)

dengan beberapa foto

kenangan bersama dengan orang2 yang bermakna dalam hidup saya

smartkan gambar kat atas tu...:))
tak minta izin pun dengan tuan empunya gambar tu...sebab dia kata "save as"....hehe

saya suka pakai abaya

suka beg warna merah bila travel

sambut birthday tahun ni bersama cucu pertama...alhamdulillah..

haritu gi sydney...seronok

gi bandung lagi seronok...sebab Yang ada bersama-sama...bila ibu berbelanja bapak yang bayarkan...bestkan!

sekian cerita malam ini...goodnite...

Saturday, November 19, 2011

padamu ku bersujud with lirik