Wednesday, August 1, 2012

Rindu kat blog sendiri !!

Bismillah.
Ya Allah...berbulan-bulan langsung tak jengok blog ini...:((
Tetiba saat ini hati tergerak nak buka "my stories"... tengok2 si kecik punyer gambar dok baca blog..haha

Sejak akhir2 ni, dah hilang mood menaip kat sini...dek penangan fb & instagram! Alasan!
Tapi blog KRTS dan Kehidupan Makkah tu hari2 saya ziarah...blog PDKM pulak saya jeling2 jer, tunggu CL update :)

Oleh kerana terlalu lama tak blogging...hmmm baru ni saya tau ada perubahan yang banyak bila nak post entri yang baru..haha!! agak teruja jugak..
Dah...entri pendek sementara drebar tu lena tidur...jap lagi bangun...whooooaaaa..

10 comments:

Kak Sidah said...

Salam Kak Nab,

Memang lama sungguh ..rinduuuu..selamat berpuasa dan beribadah, semoga diberkati dibulan mulia ini.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

W'salam Nor,

seronoknyer ada orang rindu kat akak! miss u too ! selamat beribadah di bulan yg mulia ini.

atuk said...

Salam Ramadhan Kak Nab

moga sihat yer
supaya mudah untuk beramal

manzlie said...

salam Hajjah Zainab...


comel nyer tengok drebar kecik tuh...
arituh 'drebar' madinah..."


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

w'salam CL,

hehehe...drebar madinah!! best jugak jadi drebar aritu :)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

W'salam Atuk,

Selamat beribadah...offer 10 mlm terakhir dah nak tiba ni..

pesona said...

Assalamualaikum Hjh,

Driver kepenatan di bulan PUASA kot......

Mak Wardah said...

Salam.

Alhamdulillah dah update blog semula

podo moro said...

good job, like this google

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI