Wednesday, August 1, 2012

Rindu kat blog sendiri !!

Bismillah.
Ya Allah...berbulan-bulan langsung tak jengok blog ini...:((
Tetiba saat ini hati tergerak nak buka "my stories"... tengok2 si kecik punyer gambar dok baca blog..haha

Sejak akhir2 ni, dah hilang mood menaip kat sini...dek penangan fb & instagram! Alasan!
Tapi blog KRTS dan Kehidupan Makkah tu hari2 saya ziarah...blog PDKM pulak saya jeling2 jer, tunggu CL update :)

Oleh kerana terlalu lama tak blogging...hmmm baru ni saya tau ada perubahan yang banyak bila nak post entri yang baru..haha!! agak teruja jugak..
Dah...entri pendek sementara drebar tu lena tidur...jap lagi bangun...whooooaaaa..

8 comments:

Kak Sidah said...

Salam Kak Nab,

Memang lama sungguh ..rinduuuu..selamat berpuasa dan beribadah, semoga diberkati dibulan mulia ini.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

W'salam Nor,

seronoknyer ada orang rindu kat akak! miss u too ! selamat beribadah di bulan yg mulia ini.

atuk said...

Salam Ramadhan Kak Nab

moga sihat yer
supaya mudah untuk beramal

manzlie said...

salam Hajjah Zainab...


comel nyer tengok drebar kecik tuh...
arituh 'drebar' madinah..."


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

w'salam CL,

hehehe...drebar madinah!! best jugak jadi drebar aritu :)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

W'salam Atuk,

Selamat beribadah...offer 10 mlm terakhir dah nak tiba ni..

pesona said...

Assalamualaikum Hjh,

Driver kepenatan di bulan PUASA kot......

Mak Wardah said...

Salam.

Alhamdulillah dah update blog semula