Monday, May 6, 2013

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...sekian lamaaaa blog terabai, hari ini entah kenapa "teringat" kat blogku ini...kesian rasanya! jadinya..terkial-kial dok fikir macamana nak create new post..haha!!
Untuk menghilangkan rasa boring di petang ini, saya uploadkan sedikit gambar kenangan2 sewaktu berumrah minggu lalu...







Hehe...malas pulok nak tulis citer2 lain. sekian update kali ini..
jumpa lagi. in shaa Allah.

7 comments:

Nieda ramly said...

ahamdulillah sampai di sana

My Life said...

salam mama.. alhamdulillah.

rezeki said...

salam kak nab

hehehe
oklah tu, kira update setahun sekali

pasti seronok kat sana kan yg buat kita nak datang lagi dan datang lagi

manzlie said...

salam Hajjah Zainab..

Bestnyerr....indu nak ke sana lagi...


mabrur,,,,insyallah

ROZILA said...


salam hajjah zainab,

alhamdulillah,sampai lagi ke sana...

Uncle said...

apa ni KN...apa cerita tergantung ni......kami digantung tak bertali nih!!!!!

Anonymous said...

Hi, I wish for to subscribe for this web site to take newest updates, therefore where
can i do it please assist.

My homepage - goji berry desidratada onde comprar